Skip to main content

Je hebt behoefte aan kwalitatieve foto’s dus je zoekt naar de juiste fotograaf om jouw wensen om te zetten in sprekende beelden. Je bent nu hier beland, dus het zoeken is gelukt. Maar hoe nu verder?

Professionele fotografie is niet goedkoop.
Maar het hoeft ook zeker niet duur te zijn.
Zakelijke fotografie betaalt zich terug en persoonlijke fotografie
legt een onbetaalbare herinnering voor altijd vast.

Het draait uiteindelijk altijd om jouw wensen. Je hebt soms al een concreet idee door wat je gezien hebt in je omgeving of online. En soms heb je geen concreet idee maar juist een specifiek doel voor ogen. Bespreek je wens of doel – maar ook je budget – met meerdere fotografen en maak je keuze aan de hand van de voor jou belangrijkste kenmerken.

Een ervaren fotograaf kan op basis van jouw wens een inschatting geven van de kosten of op basis van jouw budget aangeven wat de mogelijkheden zijn. Samen kun je dan bekijken of deze fotograaf jouw doel kan bereiken of jouw idee kan omzetten in schitterende foto’s.

Omdat ik van mening ben dat elke situatie anders is
 werk ik niet met een vaste prijslijst. Jij wil tenslotte ook geen eenheidsworst maar juist onderscheidende foto’s die aansluiten bij jouw behoefte.

Als fotograaf in bijberoep kan ik me de luxe permitteren om geen kosten in rekening te hoeven brengen voor randzaken als bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering of pensioenopbouw. Hierdoor kan ik doorgaans een scherpe aanbieding doen. Klinkt goed toch? Enig nadeel is dat ik hierdoor soms wat minder flexibel kan zijn in mijn agenda. Goed om rekening mee te houden.

Mijn werken zijn zo veel mogelijk een afspiegeling van de werkelijkheid, zonder gebruik van AI en beeldmanipulatie. Dit betekent dat elke foto wél een nabewerking krijgt om de unieke karakteristieken sprekend belicht te krijgen – denk aan uitsnijding, kleurcorrectie, belichtingscorrectie et cetera – maar geen onnatuurlijke elementen toegevoegd zullen worden.

Een puistje wegwerken uit je foto is geen probleem, maar een moedervlek in de vorm van Italië toevoegen zal ik niet snel doen.
What you see is what it is. 

Ik ben aangesloten bij branchevereniging DuPho. Op alle overeenkomsten gelden de Algemene Voorwaarden zoals DuPho die opgesteld heeft voor bij de branchevereniging aangesloten fotografen.

Oplevering van digitale foto’s doe ik via WeTransfer zodat de kwaliteit optimaal blijft. Je krijgt bij mij je foto’s altijd zonder watermerk aangeleverd, wel zo fijn. Facturatie geschiedt inclusief 21% BTW

Dit spreekt je aan, maar je wilt natuurlijk wel weten of wij een klik hebben.
Je mag me hiervoor bellen, mailen, whats-appen, dm’en via Facebook of Instagram, berichten via LinkedIn of op een andere manier contact opnemen die voor jou prettig voelt.
Je mag ook langskomen in Doetinchem, maar overleg wel even vooraf met me over het moment, anders voelt de klik van mijn kant ineens een stuk minder prettig wanneer je midden in de nacht onaangekondigd naast m’n bed staat…

Om het nog makkelijker te maken vind je hier een fijne knop, de rest wijst zich vanzelf.

Aanvraag