Skip to main content

Diensten in ontwikkeling betreft de facetten van het fotografie vak waarin ik mezelf nog aan het ontwikkelen ben. Deze diensten zullen dan ook tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangeboden; ik heb er zelf immers ook veel baat bij voor de toekomst.

Op dit moment ben ik me aan het oriënteren in de richting van studioportretten, sportfotografie én concertfotografie.
Wil jij me helpen mijn portfolio uit te breiden binnen deze drie categorieën dan kom ik graag met je in contact.

Concertfotografie is niet alleen voor (cover)bands een toegevoegde waarde, ook voor verenigingen is het waardevol om te overwegen. Vaak is er slechts beperkt licht en de podiumopstellingen zorgen er vaak voor dat vanuit het publiek maar beperkte mogelijkheden zijn. Hoe fijn is het dan wanneer je een fotograaf treft die hierin kan voorzien zonder een storende aanwezige factor te zijn. Op deze pagina enkele voorbeelden van een recente opdracht vanuit een muziekvereniging.

Sportfotografie is natuurlijk een vak apart. Sla maar eens een krant open op het sportkatern, de grote wedstrijden worden vakkundig in beeld gebracht. Maar bij jouw team komt de persfotograaf eigenlijk nooit op bezoek. Toch wil je een gave actiefoto van jezelf en je teamgenoten. Dat kan prima geregeld worden.

Studioportretten zijn er in verschillende gradaties; van statige portretten tot modieuze portfolio foto’s voor (aspirant) modellen. In eerste instantie leg ik de focus hierin op profielfoto’s, niet té statig maar persoonlijk en kwalitatief. Bruikbaar voor social media, zakelijk gebruik maar desgewenst ook voor thuis op het dressoir of aan de muur.

Heb jij in de tussentijd andere specifieke wensen op fotografiegebied, laat het me dan weten. Wie weet kan ik voor jouw wens wel iets moois realiseren en help jij hierdoor mee aan mijn ontwikkeling.